OTDK: kiemelkedő eredményeket értek el hallgatóink

Utolsó módosítás: 2019. április 23.

Három hallgató indult az Eszterházy Károly Egyetem Jászberényi Campusának jelöltjeként, mindhárman kiemelkedő eredményeket értek el a XXXIV. OTDK Tanulás- és tanításmódszertani, tudástechnológiai szekciójában.

A szekciót a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen rendezték meg Esztergomban 2019. április 15-17 között.

László Kinga (óvodapedagógus szak) II. helyezést ért el a Kiemelt figyelmet igénylő gyermekek az óvodai nevelésben - fókuszban a jászsági kistérség című dolgozatával az Inklúzió gyakorlata tagozatban, konzulense Kisné dr. Bernhardt Renáta.

Nagy Annamária (óvodapedagógus szak) a Kisgyermekkori bölcsődei és óvodai tanulás és tanulástámogatás tagozatban a Valóban gyengéd az átmenet óvodából iskolába? Kitekintés határon innen és túl című dolgozatával szintén II. helyezett lett, konzulense Kisné dr. Bernhardt Renáta.

Fekete Anita (csecsemő-és kisgyermek nevelő szak) Média és digitális kultúra a nevelés tagozatban különdíjban részesült a Médiatudatosság a 0-3 éves korosztály nevelésében című dolgozatával, konzulense dr. Magyar Ágnes.

Intézményünk két oktatóját, dr. Furcsa Laurát az Informális és nonformális oktatás módszerei tagozatba, Kisné dr. Bernhardt Renátát az Esélyegyenlőséget biztosító módszerek tagozatba hívták meg zsűritagnak, ahol a három nap során sok érdekes dolgozatot és előadást értékeltek.

Gratulálunk hallgatóinknak és felkészítőiknek!


< Vissza